26/03/2024

Van DuckRace op zondag, naar feestweekend van vrijdag tot zondag!

De DuckRace is onze fundraising activiteit die om de 2 jaar plaatsvindt (dit jaar is de 5de editie, uitgesteld door de Corona perikelen) waarbij duizenden deelnemers en sympathisanten afzakken naar het centrum van Lier. Deze jubileum editie wordt voor het eerst een festiviteiten weekend van vrijdag 24 t.e.m. zondag 26 Mei 2024, dat plaats zal vinden op de evenementenweide (aan de Netelaan) en je beslist niet mag missen.

Vrijdag 24/5 (Duck “After Work”)

We starten het weekend op vrijdag vanaf 16u30, dan ontvangen we in onze tent verschillende bedrijven met hun personeelsleden en klanten voor een onvergetelijke VIP avond met unieke veiling, omkaderd door een aangenaam optreden van “Music on Wheels” en verschillende DJ’s. Je kan ervoor kiezen om een VIP tafel te nemen waardoor je met 6 gasten toegang én een drankenpakket krijgt of extra losse inkomtickets aankopen.  Wij zorgen voor de sfeer, animatie en gezelligheid.  En wie weet gaat u ook met een uniek item (dankzij de veiling voor het goede doel) naar huis. Alle deelnemende bedrijven krijgen extra zichtbaarheid dankzij een mooie banner die gedurende het hele weekend zal zichtbaar blijven.

Meer info en tickets kan je verkrijgen door hier te klikken

Zaterdag 25/5 (Duck “Quiz”)

Zit het kwissen in je bloed? Kom dan op Zaterdag naar onze allereerste Duck Quiz. Stel jouw ploeg(en) samen (max. 5 personen per team) en kom vanaf 19u naar onze ludieke quiz avond. Voor slechts 25 EUR per tafel neem je reeds deel.

Meer info en tickets kan je verkrijgen door hier te klikken

Zondag (Duck “Race”)

Zondag racen onze duizenden badeendjes op de binnennete vanaf de Hoogbrug (te hoogte van de Grote Markt) tot de evenementenweide, waar de winnende exemplaren worden opgevist en alle festiviteiten (gratis toegang voor groot en klein) zullen plaatsvinden. Kom reeds genieten van ons ontbijtbuffet tussen 9u en 12u om de dag goed in te zetten, of maak vanaf 8u een fiets- of wandeltocht naar keuze. De start van de race is voorzien om 15u en doorlopend (van 12u tot 22u) is iedereen welkom voor tal van activiteiten, randanimatie, spetterende optredens en food trucks. De DuckRace ontving steeds veel aandacht via de media en ook dit jaar verwachten wij vele duizenden toeschouwers uit Lier en omstreken.  Eendjes, met elk een uniek volgnummer, kunnen online of in één van de adoptiepunten geadopteerd (aangekocht) worden voor €10 per stuk. Met je eendje maak je niet alleen kans op een leuke prijs... je steunt er onze goede doelen mee én je krijgt voor voor elk eendje ook een gratis drankje op de evenementenweide.

Meer info over het ontbijt, fietsen en wandelen kan je verkrijgen door hier te klikken
Meer info over de DuckRace zelf en het bijhorende programma, kan je hier terugvinden

Tot dan !

contacteer ons

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

    Wedstrijdvoorwaarden
    Alle informatie op deze website is louter illustratief en onder voorbehoud van (typ)fouten en wijzigingen - Rotary Lier vzw
    shopping-cartenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram