DUCKRACE SPONSORING:
JOUW BEDRIJF STEVIG
IN DE KIJKER, HEEL HET WEEKEND!

Dit weekend wordt mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van de Rotary leden, vele sympathisanten en talrijke sponsoren uit de regio Lier. Onze grootste kosten zitten vooral in de logistiek, zoals de huur van een grote tent en de inrichting ervan. Hiervoor zijn we op zoek naar jou als sponsor. Maak je keuze op basis van je eigen wensen... of we helpen mekaar op maat. Wij willen graag weten waar wij uw bedrijf in kunnen ondersteunen op het gebied van zichtbaarheid, in ruil voor goederen of financiële steun.

Als sponsor geniet je bedrijf van maximale zichtbaarheid via onze print- en digitale media en maak je alles mee vanop de eerste rij. Tijdens het hele weekend wordt je bedrijf getoond aan alle bezoekers, dankzij jouw banner én weergave op de schermen die opgesteld worden rondom de evenementenweide en in onze feesttent. Naar aanloop van dit weekend nemen we je mee in vrijwel al onze communicatie én op deze website.

Uiteraard koppelen we graag het nuttige aan het aangename: als sponsor kan je namelijk kiezen voor pakketen mét tafels voor onze Duck After Work op vrijdag.  Hier kan je met vele bedrijven uit Lier en omstreken gezellig netwerken, een danspasje plaatsen en genieten van een avond vol ambiance.  In de VIP pakketten voor onze Duck After Work zit meteen ook jouw banner verwerkt, die het hele weekend de DuckRace evenementenweide zal versieren.  Neem een kijkje naar het sponsordossier en koop je pakketten meteen aan via de Duck After Work pagina.

Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag en zetten we onze schouders onder maatschappelijke projecten: De opbrengst van dit weekend gaat namelijk integraal naar verschillende goede doelen, zoals Kinderland Berlaar en het Berrefonds. Deze organisaties zetten zich in voor kinderen en gezinnen die extra steun nodig hebben. Je kan meer lezen over hun waardevolle werk op hun websites: ckgkinderland.be / berrefonds.be 
download sponsordossier
(PDF)
DUCK AFTER WORK 
& PUBLI PAKKET 1


• 1 DUCK AFTER WORK TAFEL
(Tot 6 personen)
met drankenpakket
• Print Banner (215 x 73 cm)
• Logo op onze schermen
• Social media post
• Website vermelding (Medium)

€249

DUCK AFTER WORK
& PUBLI PAKKET 2


• 4 DUCK AFTER WORK TAFELS
(4 x 6 personen)
met 4 drankenpakketten
• Print Banner (215 x 73 cm)
• Logo op onze schermen
• Social media video
• Website vermelding (Large)

€749

ANDERE MANIER
VAN SPONSORING
GEWENST ?


We helpen jou graag ook op maat. Wij willen dan weten waar wij uw bedrijf in kunnen ondersteunen op het gebied van zichtbaarheid, in ruil voor goederen of financiële steun.

Maatwerk

INTERESSE?
CONTACTEER ONS

contacteer ons

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

    shopping-cartflag-oenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram